<

Gjeloshaj: Çdo gjë që kanë deklaruar është e pavërtetë

Gjeloshaj: Lulgjurajt, 8 vite kishe shef Gjukanoviqin ike ...

Gjeloshaj i ofron Partisë boshnjake pjesmarrje në ...

Gjeloshaj: “Demokratët” gënjejnë dhe shpifin – MALESIA.ORG ...

Intervistë me Nik Gjeloshaj për media - Lajme nga Ulqini

Gjeloshaj: E kërkova dhe fitova përkrahjen nga qeveria e ...

Gjeloshaj paralajmëron që shumë shpejt Tuzi do të marrë ...

Gjeloshaj: Simbolet kombëtare janë të njohura me shekuj ...

Gjeloshaj dhe Gjeka bashkë – ASH dhe PD normalizojnë ...

Gjeloshaj i ”zhgënjyer” në deputetet shqiptarë, thumbon ...

Gjeloshaj: Ligji zgjedhor duhet ndryshuar, diskriminon ...

Gjeloshaj: Ti dhe "subjekti" që përfaqëson shumë vite ...

Gjeloshaj jep dorëheqje nga posti i Sekretarit Shtetëror

Gjeloshaj: “Drejtë Komunës Pa Referendum”

Gjeloshaj: Festuam në mënyrë të kulturuar, pa ofenduar askënd

Gjeloshaj: Shkelje flagrante e procedurave formale nga ...

Gjeloshaj: Të bojkotojn Forca dhe Partia Boshnjake, për 48 ...

Gjeloshaj: T’u japim mesazh bashkimi të gjithë shqiptarëve ...

Gjeloshaj: Forumi Shqiptar do të fitojë zgjedhjet e 3 ...

Gjeloshaj nuk është më anëtarë i klubit të deputetëve ...

Gjeloshaj ftoi Vujanoviq të shpall zgjedhjet lokale në Tuz!

Gjeloshaj i përgjigjet Cankës: „Je shërbëtori i Fatmir ...

Gjeloshaj: Me ”Shqiptarët e Vëndosur” në 2017 realizimi i ...

Gjeloshaj: Partitë shqiptare duhet qeverisur Malësinë

Shqiptarët e Malit të Zi fitojnë ndarjen administrative të ...

Gjeloshaj: Deputetët shqiptarë nuk janë të rrezikuar, e ...

Gjeloshaj u shkrua deputetëve të parlamentit shqiptarë

Gjeloshaj: Qeveria të pezullojë përkohësisht financimin e CANU

Gjeloshaj njoftoi Nishanin për gjendjen aktuale të ...

Gjeloshaj: Ali Salaj shkruan shumë të paverteta – MALESIA ...

Gjeloshaj: Diaspora e ka obligim të jetë në Malësi me 3 mars

Gjeloshaj: Malësia do të ndryshojë në aspektin zhvillimor

Luftë me pushkë e luftë me trup, historia e familjes ...

Gjeloshaj në Guci në mbrojtje të Martinajve (Foto)

Luftë me pushkë e luftë me trup, historia e familjes ...

Gjeloshaj dhe Nimanbegu dorëzuan iniciativën që Malësia ...

Promovimi i librit “Koja në rrjedhë të kohëve”

Gjeloshaj: E kemi dëshmuar se kurr nuk do të bëjmë ...

Nik Gjeloshaj nuk jep mandatin e deputetit Bardhit - Lajme ...

Deputeti Gjeloshaj: Fjalori i Akademisë malazeze fyen ...

Gjeloshaj dhe Nimanbegu: KËRKOJMË TËRHEQJEN E FJALORIT DHE ...

Gjeloshaj: Identiteti kombëtar ishte në rrezik, fitorja në ...

Gjeloshaj: PDS mashtroi qytetarët, do të ishte e çuditshme ...

Gjeloshaj vota ime ishte me kushte – Abazoviq jam i ...

Gjeloshaj në Prishtinë për 20-vjetorin e hyrjes së trupave ...

Votoni për Nik Gjeloshaj – makronin e Malësisë

Gjeloshaj thirrje urgjente Malit të Zi: Tërhiqni fjalorin ...

Si u tradhtua agjenti sekret shqiptar Zef Gjeloshaj (Video ...

Koja, një pjesë e Malësisë nën Mal të Zi në librin e Fran ...